Hoe Bliq consumenten slim energie laat opslaan met de thuisbatterij

Met de slimme thuisbatterij van Bliq kopen en verkopen consumenten elektriciteit op het meest gunstige moment.

Er is al veel aandacht voor het duurzamer opwekken en verbruiken van energie. Maar er valt ook veel winst te behalen met efficiënte opslag van energie. En dat is precies wat de slimme batterij-aansturing van Bliq doet. De slimme thuisbatterij past in elk huis, met en zonder zonnepanelen. En kan makkelijk worden toegevoegd aan nieuwe & bestaande batterijsystemen van verschillende merken. Met het innovatieve algoritme wordt de thuisbatterij dagelijks opgeladen en ontladen op het juiste moment.

“Wij willen het aanbieden van onze slimme batterij-aansturing zo makkelijk mogelijk maken. Hier hoort ook de overstap naar een dynamisch energiecontract bij. Door onze oplossing te combineren met het platform van EnergyZero bieden we de klant een compleet aanbod en uitgebreid inzicht in zijn energiekosten en verdiensten. Met EnergyZero als energiepartner kunnen we flink opschalen!”
Vincent Klomp, CEO Bliq

Bliq & EnergyZero

EnergyZero en Bliq bundelen de krachten, waardoor consumenten nog meer kunnen besparen op hun energiekosten. EnergyZero maakt het mogelijk dat consument volledig automatisch kan handelen op de energiemarkt (EPEX). Door het bouwen van een sterke community dragen we bovendien op een slimme manier bij aan het voorkomen van net-congestie.