Hoe Energie VanOns lokale groene energie van ons allemaal maakt

Energie VanOns levert 100% groene lokaal opgewekte energie.

Lokale energiecoöperaties zijn de energieproducenten van Energie VanOns. Met zonnecentrales en windmolens wekken ze duurzame energie op en verduurzamen ze de buurt, dorp en stad. Deze duurzame energie levert Energie VanOns lokaal aan hun klanten. Daarmee ontvangen klanten gegarandeerd energie uit eigen streek. Met de missie van 100% lokaal opgewekte groene energie heeft Energie VanOns inmiddels al ruim honderd energiecoöperaties met duizenden klanten.

“Wij zijn erg onder de indruk van het software platform van EnergyZero. Het is makkelijk in gebruik en we kunnen klantvragen snel oppakken. Daarnaast krijgen onze klanten nu een uitgebreid overzicht van de gemaakte kosten en energieverbruik tot op het uur nauwkeurig, waardoor ze nog beter inzicht krijgen”.
Wessel van der Galiën, Business Developer

Energie VanOns & EnergyZero

Een logische volgende stap in het verduurzamen van energie is het aanbieden van energie tegen dynamische tarieven. En dus slaan Energie VanOns en EnergyZero de handen in één om efficiënter en dynamischer om te gaan met energie. Via ons platform is het voor Energie VanOns mogelijk om naast hun bestaande aanbod ook dynamische energiecontracten aan te bieden. Wij faciliteren achter de schermen de volledige administratie en software.