Hoe Mijndomein Energie energie toegankelijk maakt voor iedereen

Wat als je de wereld slimmer, beter, makkelijker en toegankelijker wilt maken voor iedereen?

En je het huidige succes van je bedrijf kunt gebruiken om de energietransitie te versnellen en mobiliteitsproblemen op te lossen? Mijndomein ontwikkelde een energieaanbod voor ondernemers waarmee dat mogelijk wordt: kostenbesparing en verduurzaming hand-in-hand laten gaan.

“Vanaf het eerste moment hebben we geloofd in de propositie van EnergyZero; dynamische energie tegen inkoopprijs. Iedereen verklaarde ons voor gek, een webhosting die energie aan gaat bieden. Maar wij hebben het gezien als meerwaarde, door de samenwerking met EnergyZero hebben we al veel van onze klanten blij kunnen maken met een lage energierekening”.
Henri de Jong, CEO en Founder The Sharing Group

Mijndomein Energie & EnergyZero

Wij hielpen Mijndomein Energie in hun missie om de wereld van energie beter, slimmer en vooral toegankelijker te maken voor iedereen. Met is het eerste grote label van EnergyZero en deze samenwerking heeft bewezen dat EnergyZero een schaalbaar platform heeft ontwikkeld, waarbij het energieaanbod een intrinsiek onderdeel is van de dienstverlening: een eigen website met teksten in de taal en stijl bij de Mijndomein doelgroep. Aan de achterkant volledig ingericht op alle wettelijke verplichtingen die nodig zijn bij het afsluiten van een energiecontract. Want dat is wat wij geregeld hebben.