Wij zijn EnergyZero

Wij geloven in een wereld waarin geen marge wordt berekend op energie.
Waarin duurzaam gedrag juist wordt beloond en energie lokaal opgewekt en gedeeld kan worden. Wij brengen energie en technologie samen op ons platform en werken als EnTech bedrijf aan een wereld waarin het niet draait om alsmaar meer, maar juist om minder.

Met een vernieuwend businessmodel en slimme samenwerkingen zetten wij een belangrijke stap naar de toekomst.

Winst op energieverbruik is daarin niet meer van deze tijd. Wij willen juist actief helpen het energieverbruik te veranderen.

Door middel van ons platform krijgen onze business partners toegang tot de energiemarkt om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die zowel duurzaam als winstgevend zijn. Bijdragen aan deze veranderingen in de sector, is onze missie.

We hebben een sterk gedreven team dat elke dag met enthousiasme en verstand van zaken werkt aan onze missie.

Word onderdeel van ons team!

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Mensen die enthousiast worden van onze missie en net als wij radicale verandering in de energiemarkt nastreven.

Ben je geïnteresseerd?

Werken bij EnergyZero

Over EnergyZero

EnergyZero werd in 2014 opgericht door Auke Ferwerda, met de ambitie om de energiemarkt te innoveren en toegankelijk te maken voor bedrijven. Zodat consumenten gestimuleerd worden om minder energie te verbruiken: EnergyZero.

Het directie team bestaat uit:

Hans Valk
CEO
Auke Ferwerda
Founder en Business Development
Stephan Plat
COO

Meer weten over The Sharing Group

The Sharing Group is een snel groeiende familie van techbedrijven voor ‘Good Sharing’ concepten. The Sharing Group maakt het delen van producten en diensten duurzaam en frictieloos. Winst en welzijn gaan hand in hand. De focus ligt op de markten van technologie, energie en mobiliteit. Bekende merken in het portfolio zijn onder ander Mijndomein, MyWheels en EnergyZero.

The Sharing Group